perjantai 29. maaliskuuta 2013

halleluja !

Voin vihdoin hengittää, nimittäin oon viimeset kolme päivää hakannu päätä seinään Metropolian graafisen suunnittelun ennakkotehtävien kanssa, mm. eilen istuin isän toimistolla 14 tuntia piirtämässä......pienehköä päänsärkyä saattoi olla sen jälkeen havaittavissa. Tänäänki zumbailin noiden kanssa vielä sellaset 9h ja vihdoin valmista, kiitos nam hei! Tää tyttö voiki sitte hyvällä omatunnolla lähtee huomen aamulla kohti Italiaa! :--) Eli katsellaampas toivottavasti sieltä käsin sitten!






3 kommenttia:

  1. itsekkin hain graafiseen suunnitteluun ja jonnekki kuvataidekasvatusjuttuun lapin yliopistoon ja tänään hakulomaketta täytettäessä hoksasin että ennakkotehtävät pitää olla perillä alle 2 viikon päästä enkä ole aloittanut kun ei pieneen mieleenikään tullut että näin aikasin pitäisi niitä tehdä:D noo mutta nyt vaan ahkeraa työntekoa ja onneksi kuviksen lukio diplomilla saa jotakin tehtäviä korvattua!! mutta hei tosi hyvältä näyttää nuo sun työt ja pidän peukkuja että pääset sinne metropoliaan! :)

    VastaaPoista
  2. niiin ja vielä aijempaan kommenttiini lisään, että pitääkö tuonne metrpoliaan haettaessa tehdä portfoliota? koska en löytänyt tuolta lapinyliopiston sivuilta mitään että pitäisi tehdä, mikä on musta vähän outoa kun se on kuitenkin melko tärkeä omasta mielestäni mutten siihen tosissaan halua käyttää tätä vähissä olevaa aikaani ja energiaani jos sitä ei tarvitse! toki tämä on koulukohtaista mutta mietityttää että onko portfolion olemattomuus normaalia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joooo itelläki iski pieni paniikki ku tosiaa huomasin noi muutama päivä ennenku lähettii tänne italiaan :D mut olipaha ainaki motivaatiota tehä! :--) ja eipä tuonnekkaa tarvinnu käsittääkseni mitää portfoliota olla tai sitte oon missannu jotain aika pahasti :D ja hei kiitti! :)

      Poista