perjantai 7. kesäkuuta 2013

uusi rakkaus




Tällainen uusi rakkaus ilmestyi käteeni tänään ♥ Järjettömän isot kiitokset menee Pitbullin Terhille! Neljän tunnin hakkaamisen ja asiaan kuuluvan summan jälkeen ei voi muuta sanoa kuin että todellakin sen arvoista! Ja mikä oiskaan kivempi yllätys kuin Tapio joka oli sitten kahden vierailunsa välissä käynyt hakemassa hieman ekstempore-mustetta omaanki käteensä :--) Mitäs me tatuoidut!

6 kommenttia:

  1. toi on vaa niiiiiin makonen !♥♥ ai että onneks ite rupesin vähä vahingos pistään tatuointikassaan rahaa johka on jo satanen kertyny, jospa syksyllä ite sais käsivarteen pöllön *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaaa itekki tykkään kyl ihan liikaa!♥ nojoo ei oo reilua ku tästä tää kuume vaa kasvaa äääää

      Poista
  2. saako kysellä minkä hintainen tatska oli? olisi nyt suunnitelmissa mennä ottamaan ihkaeka tatuointi täällä oulussa niin yritän hieman hintoja vertailla:) en siis mitään halpaa ja huonoa tatuointia ole ottamassa mutta eräs bloggari sanoi tykkäävänsä enemmän red & white inkistä sekä asiakaspalvelun että hintojen puolesta"

    VastaaPoista
  3. oho ja aijempaan kommenttiini vielä lisään että aivan sairaaan upea on tuo sun tatska! riikinkukot on niin siistejä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tälle tuli hintaa 380€, onhan se ihan kivasti mutta laadusta oon valmis maksamaanki! ja joo kävin itekki ottaan edellisen leiman red&white inkissä Speedolla ja saihan tuon aika paljoki halvemmalla (ku harrastin kans sillon pientä hintavertailua) ja hyvää jälkeä tuli kummiski :) ja ite oon ainaki saanu ihan törkeen mukavan vastaanoton ja koko palvelun molemmissa paikoissa, riippuu varmaan sitte ihan siitä kenellä käy ottaan....hankala sanoo kumpaa nyt esim suosittelisin jos toinen pitäis valita, uskon kyllä että kumpaan tahansa meet niin homma toimii! mutta minä kiitän vaikken tästä mitään kunniaa voi itselleni ottaakkaan mutta samaa mieltä ollaan!

      Poista