keskiviikko 29. helmikuuta 2012

tekotaiteellisuutta ja uudet hiukset

Kävelinpä tänään iloisena Anttilaan ja ostin hiusvärin, jee. Kävinpä sitte samalla kahvilla kuten aina.




Jullatuuuus !

 Oon hilpee.

Ja tosiaan tällasen iskin päähän tänään ja lopputulos näyttää tältä: (törkee väriero johtuu lähinnä siitä että meijän keittiön valossa kaikki näyttää punaselta ja vessan valosta en ees sano mitään, in real life nää on oikeesti aika samaa sarjaa ton paketin akan kanssa mutta 8 illalla on vähä paska ottaa kuvia luonnonvalossa shiiiit......)

Iik aika tumma :0 Mut tykkään kummiski, mietin ton ja jonku punasemman välillä, ehkä jotain sellasta sitte seuraavaksi.

Hehee ja oon ylpee itestäni, innostuin taas parin vuoden tauon jälkeen suttaamaan jotain järkevää paperille, ja kukas toimisikaan parempana mallina kuin Aku Hirviniemi! :D Hävettää olla näin fanityttö mutta kun kivan kuvan löysin niin mikäs siinä. Oikeestaan se kuva vilahtiki jo tuolla ylempänä.
 Tää on oikeestaan aika törkeesti kesken vielä, ehkä saisin sen tässä joku päivä valmiiksi.
Heh pakko myöntää että nuo huulet on kyllä aika gay, vois vähän parannella.

Kuulinpa vielä yhen kivan jutun tässä yks päivä, nimittäin subilta alkaa ensi kuussa uus Aku Hirviniemen ja Jaakko Saariluoman tähdittämä sarja Paparazzit, arvatkaa vaan jaksanko oottaaaa :---) hehs.
"Subin ainutlaatuisessa uutuussarjassa Suomen ykköskoomikot repivät huumoria lööppijulkisuudesta. Viikon oikeiden lööppien pohjalta muotoutuva, erittäin ajankohtainen komediasarja käsittelee mediaa ja julkkiksia satiirisesti. Paparazzit alkaa Subilla perjantaina 23.3. kello 21."

4 kommenttia:

  1. Jos kattois tuon piirustuksen pelkkiä silmiä nii näyttää iha salkkareitte joonatanilta :---D !

    VastaaPoista