sunnuntai 13. tammikuuta 2013

maailman paras päivä kuvina

Aattelin vihdoin tehdä tällasen päivä kuvina-postauksen ku on houkuttanu jo jonku aikaa mut en oo vaan saanu aikaseks....ylläri. No, eilen oli siihen loistava tilaisuus kun nimittäin jo aamulla heräsin ihan loistavissa fiiliksissä (kiitos tipattoman, ihan uudellainen lauantaiaamu) ja päätin et tästä päivästä tulee ihan huippu, hihii. Tässä siis mun eilinen, olkaapa hyvät.

Aamu alkoi siis perinteisesti meikkaamisella, hampaiden pesulla ymsymsyms perus shaiballa ja tietysti tällä kertaa myös ylimääräisellä kamerahuoraamisella jeeeeee.

...jonka jälkeen viihdytin itseäni aamupalan ja ihanan 21 Jumpstreetin ykköskauden muodossa ♥

Ready to go ja sillee, ulkona oli ihan sairaan nättiä ja fiilis oli niinkin kliseisen mahtava ku tosta biisistä voi päätellä, suunnilleen lensin eteenpäin haha. Ja suuntana oli siis rakkaan Minnani kotihoodit eli keskusta !

Hetkeä myöhemmin saavuin siis Minnan hellään hoivaan ja päätettiin et tästä päivästä tulee maailman paras ! :---) Lähettii sitte zumbaileen kohti keskustaa tarkoituksena keksiä jotain kivaaaaaaaaaaaa.

Päädyttiin sitte ekana Second hand storeen josta löysin ihan epätavallisen paljon kaikkea! Mukaan tarttui kuiteski loppujen lopuksi vaan noi pari t-paitaa sekä CTRLn huppari vaan vitosella, jeeee!

Tämmönen yllättävä juonenkäännös tähän väliin nimittäin seuraavat etapit oli mäkkärin kautta Robert's Coffee ja kahvi, ah ♥ Istuskeltii siinä sitte jonku aikaa.

Kotimatkalla päätettiin poiketa lähikaupan kautta ja kokeilla onneamme eli ostaa euroarpa x2 tarkoituksena voittaa kymppitonni.......no, ei tullu kymppitonnia mutta hauskaa ainaki oli haaveilla siitä mitä kaikkea sillä rahalla ois tehny :D Joku kaunis päivä vielä!

Seuraavaks oltiin sitte jännän äärellä ku Minna sai mut ostamaan hiusvärin aaapuaa. Tähän väliin vähän infoa että tosiaan vielä joskus värjäsin hiuksia varmaan vähintään kerran kuussa ja kokeilin lähes joka kerta jotain uutta sävyä. No, kesällä sitten kampaajalla käytyäni sain hiuksista nii omaa väriä lähellä olevat että oon sen jälkeen käyny vaan yhesti siellä samaisella kampaajalla laittamassa raitoja, eli toisinsanoen ollut melkeen puoli vuotta saman värisillä hiuksilla! Vähän siis jänskätti värjätä tummaksi pitkästä mutta onneks näistä tuli kivat ainaki mun makuun ♥



Loppuilta meniki sitte Putousta tuijotellessa ja syödessä..........seuraan liittyi myös pitkin iltaa muutama ihana lisää ja kivaa oli, jee.

Ja tähän on hyvä lopettaa, eli saanko esitellä, Minnan konetta taustakuvana koristava harvinaisen tunnepitoinen taidonnäyte mun ja Laliksen ihanuudesta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti