torstai 24. toukokuuta 2012

F-hoone

Päädyin sitte siihen että pakko tehä oma postaus tosta sairaan rennosta ravintolasta jossa käytiin Tallinnassa. Tässä vaiheessa kiitos kuuluu tädilleni, jota siellä pitkästä aikaa näin ja joka oli sivistänyt itseään Me Naisilla ja bongannut ton paikan jonka seurauksena en päässytkään Vapianoon syömään (nyyh). Mutta ei kyllä haittaakaan nimittäin tää F-hoone oli valehtelematta parhaimpia paikkoja missä oon käyny syömässä!




Ravintola sijaitsi siis vanhassa tehdashallissa ja oli ihan sairaan kivasti sisustettu ku melkeen kaikki tuolit ja pöydät oli erilaisia ja noi kaikki julisteet seinällä ja ah. Harmi ku mulla ei oo kuvaa meidän pöytäsysteemistä, sellanen symppis sohva-nojatuoli-yhdistelmä.



JA SE RUOKA!!1 Aaaamnamnam alkupalaksi söin jotai kanahässäkkäsalaattia, ihan perus vihanneksia ja kanapaloja jollain yrttikastikkeella mutta en_vaan_tajua miten siitä voi saada niin hyvää? More please. Pääruoaksi tilasin lohta ja (täydelliseksi)keitettyjä vihanneksia, ja tadaaa, ihan yhtä hyvää, ja jälkiruokana toimi elämäni ensimmäinen paahtovanukas :---) nam. Eikä muuten ollut ees pahan hintanen, neljän hengen alkupalat + pääruoat + jälkkärit + pari lasia viiniä yms makso suunnilleen 50€


 Nuo jakkarat :( ♥
Tunnelma oli muutenki mukava ja en yhtää ihmettele miks toi paikka oli ihan täynnä. Suosittelen lämpimästi oikeesti kaikille jotka joskus eksyy Tallinaan muunkin kuin halvan viinan perässä !







Toi vanha tehdasalue oli muutenki ihan jännä paikka, harmi vaan että väsytti tossa vaiheessa jo ihan törkeesti nii ei jaksanu kauheesti kierrellä. Mut ehdottomasti takasi tonne joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti