keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kaikkeaaaa

Aaaaaaaa oivoi tapahtunu vaikka mitä tässä viikon aikana ! Huhuhu ja kohta on jo kesä jeejee. 
Pakko alottaa parhaasta leffasta jonka oon nähny piiiitkään aikaan, nimittäin The Avengersista ! Naminami, käytiin kattoon se tossa viime viikolla ja oon ihan rakastunu. Hävettää olla yks niistä tsiljoonista fanitytöistä jotka innostuu Marvelista vasta ku siitä aletaan tekee tollasia hittileffoja.......No, huippu se silti oli ! Ja ah Robert Downey Jr. taas kerran ♥ Tässä samalla sitte muutaki instaan kerääntynyttä shaibaa mm. viikonlopulta Jyväskylästä.

Näyttääpäs hämäävästi siltä niinkö mulla ois jokain faking violettia luomiväriä.....

Huhuuuu ja ratatatatatat SAIN KESÄTÖITÄ ! Finally. Vanhainkodista. Huhhuh. Ja sain toisenki homman, nimittäin rakas isäni osallistuu Äänekoskella jonku näytelmän tekoon ja saan kuvata siihen jotain luontokuvia taustalle pyörimään ja luvassa 300€, jipii! Saa nähä millon ne rahat tulee mutta tuleepahan kummiski.


Ja kun tuolla Jyväskylässä kävin nii päästiin suunnittelemaan isukin kanssa kesää ja tällä hetkellä se näyttäis tältä...
Nimittäin lähetään heinäkuussa kiertään Eurooppaa autolla, ihan sairaan siistiä! Hirveesti paikkoja missä oon halunnu käydä jo pitkään aaaaaaa. Ja pääsen käymään taas Roomassa, jee ♥ Happyhappy.

2 kommenttia: