tiistai 8. toukokuuta 2012

kahdet uudet rakkaat

Nyt riittää tää kenkien ostelu hetkeksi hehe. En kuitenkaan voinut mitenkään vastustaa tähänastisen elämäni ehkä hienointa tarjousta joka mut yllätti tonkiessani Beyond JKLän alekenkiä viikonloppuna, nimittäin KAHDET täydellisyyttä hipovat Converset yhteishintaan 58€ ! Kannattaa omistaa isot jalat ja sillee, tietty erien viimesistä löytyy aina ihan satunnaisia hajakokoja mutta tällä kertaa onni suosi juuripa minua ja löysin tosiaan peräti kahdet oikean kokoiset Conssit, naminami. Tätä materialismionnellisuuden määrää ♥ Ja mikä parasta, oikea hinta tälle huville olisi ollut melkeinpä pyöreät 200€.




 Heh nää tokat tosiaan on aikalailla samanlaiset ku ne jotka ostin tossa viime viikolla (jos joku muistaa), ainoastaan tämmöset kivemmat "tyttöjen malliset". Nyt on ainaki kenkiä arviolta 10 vuodeksi.
Hiphei meikä kuittaa, oon ihan törkeen väsyny ja aattelin skipata kaikki huomisen kouluhommatki kunnialla menemällä vaan nukkumaan... Palaillaan huomenna koska mulla on ihan hirrrveesti asiaa, sain nimittäin mm. parikin työhommelia kesäksi ja tehään heinäkuussa jotain eeppistä josta en malta oottaa että pääsen kertomaan ! Viime viikoltaki on kasaantunu törkee määrä kuvia enimmäkseen instaan ja yhtä elokuvaakin pitäis hehkuttaa, huhu huomenna luvassa siis sekava ja paljoasiainen postaus, adios !

1 kommentti: