lauantai 7. heinäkuuta 2012

jyväskylähengailut

Jeees elikkä oon tosiaan ollu tän viikon isän luona Jyväskylä cityssä ja oikeestaan vaan tehny töitä... Kitkin nimittäin arviolta Venäjän kokosen kukkapenkin hirveessä helteessä niskani polttaen ja niin edelleen, toisaalta oon kyllä ihan ilonen näistä aurinkoisista päivistä Oulun jääkauden jälkeen. Ehkä sielläki ois tässä viikon aikana lämpötilat vähä noussu. No, sen ajan mitä en oo töissä ollu nii oon vähä shoppaillu, tuijotellu leffoja ja koittanu lukea kirjotuksiin (kohta eka psykankirja luettu, jeeee!). Itse kameraan en oo koko viikon aikana jaksanu koskea juuri ollenkaan, joten pahoittelen sitä että kuvat tulevat taas instagrammin ihmeellisen maailman muodossa.
Huomenna sitten suuntaan kohti Oulua ja alotan syttäreiden jänskäämisen hyvissä ajoin nimittäin niihin on vaivaset 10 päivää heh :----) Ja ainiin, tossa aikasemmin mainitsin niistä RHCPn lipuista niin siltä varalta että jotakin sattumoisin jäi kiinnostamaan niin olen pahoillani mutta samalla hyvinkin iloinen koska liput saatiin myytyä, jipii ja otan osaa.
Löysin maailman siisteimmän laukun ja katoin ehottomasti yhen ihanimmista leffoista ikinä, nimittäin toi Fur ♥ Ehkä kans yks oudoimmista mutta silti yhyhy.

Thai-Kiina-Japani-mikälieaasiaruokabuffet ja i'm in heaven ♥ Höh ei näistä kaikista kuvista oo ees mitää selitettävää.



Ostinpas uuden paidan lälläslää, Spiritistä ja olipas -50% ja hinnaksi jäi sellaset parikymppiä. Oon kans ehtiny ottaa vähäsen aurinkoa muutenki ku töissä hikoillessa.

Ja lisää vaatteita kun tänään vierailin henkkamaukalla ja mukaan tarttui muutamat kesärätit. Nyt pitäs vähä rajottaa tota shoppailua ja pitää mielessä se että parin viikon päästä saan kaiken Thaimaasta about kymmenesosalla Suomen hinnoista tai ainakin sinne päin hehe. Pistin kans pari juttua tilaukseen ja niistä lisää heti kun postiluukku kilahtaa toivon mukaan ens viikon aikana! En nimittäin malta mitenkään oottaa että ne tulee hehhe. Ja tämä kaikki ei tosiaan olisi välttämättä kuulunut kuvatekstiksi mutta meneehän se informaatio perille tätäkin kautta, nyt joka tapauksessa kiitän ja kuittaan, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti