perjantai 13. heinäkuuta 2012

viikon kuulumiset

Nyt pitää jo oikeesti pyydellä anteeksi a) sitä, että oon aika lahjakkaasti harjoittanut blogihiljaisuutta tässä viime aikoina b) sitä, että kuvat tulevat taas suoraan instagrammista, sain jo sellastaki palautetta että "sulla on nykyään pelkästään tollasia laatikkokuvia" yhyhyhy. En vaan oo jotenki taas viikkoon jaksanu pitää kameraa mukana koska viime päivät on menny melkeinpä pelkästään autossa istuen ja yhteisiä bensarahoja kituuttaen siitä lähtien kun Lauri maanantaina sai ajokortin. Meno on välillä ollu melkeinpä liiankin rentoa ja tänään voisin jopa ryhdistäytyä ja ottaa illalla sen kameran mukaan mihin ikinä päädytäänkin.
Nää on aika paljolti tällasta maisemaherkistelyä, ollaan nimittäin ajettu niin ilta/yöpainotteisesti ja ainoot nätit maisemat Oulussa sattuu just sille ajalle ku aurinko nousee tai laskee.

Rillailtiin kans tossa yks päivä parin omenasomersbyn kera, kelepaa kelepaaaaa.

Uus Spidermanki tuli tsekattua, eka aattelin etten ees haluu nähä sitä ku en ikinä oikee syttyny niistä ekoista Spidermaneista mutta ei kyllä kaduta että käytiin kattoon, se oli nimittäin ihan loistava! Ja tietysti Andrew Garfield ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti