sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

kesäsuunnitelmia

Oon jo pari kertaa ehtiny hehkuttaa tänne matkoja mitä ollaan suunniteltu kesäksi, ne suunnitelmat vaan on tosiaan tässä kevään aikana ehtiny muuttua aika monesti.....mutta nyt on sitten vihdoin varmaan minne päin maailmaa päädyn tänä kesänä, nimittäin kahdeksi viikoksi PHUKETTIIIIN ♥ Kävin Thaimaassa eka kerran vuonna 2008 ja rakastuin siihen paikkaan, viimeksi oltiin Bangkokissa, Hua Hinissä ja Pattayalla ja siistiä tällä kertaa nähdä myös Phuket. Lähtö on heinäkuun 24. päivä ja tullaan takasi 8.8, ainoo huono puoli tässä siis on se etten pääse RCHPn keikalle jota oon kyllä ootellu jo ihan kiitettävästi :---( Pistän varmaan sen lipun myyntiin tässä joku päivä niin siitä sitten lisää myöhemmin jos jotain kenties kiinnostaa !



kuvat we♥it

2 kommenttia:

  1. ite kävin vasta phuketissa ja voin kyl kertoo ettei siellä todellakaan näytä tolta mitä nuo kuvat antaa ymmärtää ;s aivan kamala, krabille mielummin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eihän ne ikinä :D mut hyvä tietää ku en oikee osaa oottaakkaan mitää......yhyhy krabille oon halunnukki jo ikuisuuden, ehkä vielä joskus

      Poista