perjantai 28. lokakuuta 2011

torstai

eilen oli hupaisa päivä, oikeestaan aika perus lukuunottamatta paria muuttujaa. jokapäiväisen coffee house lagailun lisäksi ohjelmassa oli laliksen nenäkorun hankinta ja muutamia erittäin tervetulleita ostoksia. (nyt oikeesti säästelen rahoja sitte jonku aikaa) lisäksi uskaltauduin realdealin alakerrassa olevaan taidenäyttelyyn johon en koskaan viittiny mennä yksin mutta tällä kertaa reetta oli mukana. tänään pitäis sitte vähä juhlistaa halloweenia ja laliksen synttäreitä ! siitä lisää myöhemmin jos kaikki onnistuu.











like a boss. 



sanokaa hei maailman raivostuttavimmalle pelille. valitettavasti se on nykyään vähä liianki olennainen osa meijän kahvilankuluttamista.


ja sittenn mun uusia kultia :------)


löysin nää vihdoin ! kyllä oulu on joskus loistava paikka, ja vielä 20€ halvemmalla eli 100€ topsportista ! ja joo, ihan törkeen kalliit oli muttakun täti rakas vartavasten noihin antoi rahaa ja oon muutenki katellu näitä niiiin kauan. oivoi tykkään kovasti vaikkei mikää talviystävällisin vaihtoehto ehkä ookkaan.

tollanenki tarttu sitte ginasta mukaan ku oli -50% eli hintaa jäi sellaset 15€ ja musta toi on hirveen söpö ja kokonsa puolesta kans aika käytännöllinen.

sitte vielä parit alennuskorut ku ginassa oli neki tosiaan -75% ! toi ristikoru oli ylöspäin pyöristettynä 2€ ja noi meduusan/käden näköset sitte kaikki yhessä saman verran. ja noista vivienneistä unohinki mainita ku tilasin ne täältä vaivaiseen hintaan 2€ + postikulut eli yhteensä tosiaan maksoin tästä huvista 3€ ! kiitos kaunis hyvin onnistuneesta kaupasta, yllätyin vielä siitä kuinka aidoilta ne näyttää, me likey.

 ja loppuun ihana meikitön aamuminä, enjoy !

2 kommenttia: